De OncoReflex® therapeut

 

Omdat kanker naast lichamelijke bijwerkingen gepaard kan gaan met veel emoties en stress is het belangrijk dat u ontspanning zoekt. De OncoReflex® massages zijn hiervoor heel geschikt. Daar op tijd te ontspannen is de kans dat u een in een vicieuze cirkel terecht komt waarbij de stress en emotie zorgen voor spierspanning, slapeloosheid en ander ongemakken, kleiner. Ontspannen kan op vele manieren, de speciale voetreflexmassages, de OncoReflex®massages zijn daar een voorbeeld van. Uit onderzoek blijkt dat met name massages snel en effectief ontspannen. Massages en zeker OncoReflex®massages zijn een weldaad voor lichaam en geest.

 

OncoReflex®therapeuten zijn gespecialiseerde voetreflextherapeuten die gespecialiseerd zijn in het geven van massages bij kanker. Zij zijn in staat om de massage af te stemmen op uw wensen, uw klachten en uw conditie. Zij geven met liefdevolle aandacht op een veilige, verantwoorde en professionele wijze de OncoReflex® (voetreflex) massages.

 

Verwijzing en vergoeding
U heeft geen verwijzing nodig van een (huis)arts maar het is verstandig om de behandeling door een OncoReflex®therapeut met uw arts te bespreken. We adviseren u vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of u voor vergoeding van de kosten in aanmerking komt.

Kwaliteit
Alle hier getoonde masseurs en massagetherapeuten zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister OncoReflex® bij kanker. Alle therapeuten hebben een beroepsopleiding voetreflex afgerond en hebben de specialistische Master training OncoReflex® gevolgd.