Docenten

De Master training wordt gegeven door verschillende docenten die ieder al jaren in het vak zitten.

 

Marga van Erp 

Als directeur van Total Health heeft Marga inmiddels jarenlange ervaring met voetreflex. Ze ontwikkelde haar eigen Voetreflexplus opleiding, die een reguliere voetreflexopleiding combineert met Chinese massage technieken. Marga geeft regelmatig trainingen voor bedrijven en is een bekend auteur van diverse artikelen in vakbladen. Marga streeft ernaar om therapeuten op te leiden die bewust in het leven staan en werken vanuit hun bezieling. 

Laura van Loon

Ik werk in mijn praktijk voornamelijk met acupunctuur, vanuit de visie dat de mens continu in een dynamische verbinding staat met zijn omgeving en het universum. Lichaam en geest komen voort uit 1 bron en zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden, de Shen-acupunctuur benaderd klachten vanuit de meer geestelijke kant en vanuit daar kunnen we de emotionele, maar ook de fysieke klachten behandelen. 

Ard Pisa

Bedrijfskundig ingenieur Ard Pisa is na een lange succesvolle carrière in de financiële sector zich vanaf 2012 gaan inzetten om het bewustzijn van mensen te vergroten op gebied van gezond. Ard heeft zich gespecialiseerd in (kanker)preventie en healthy ageing. Hij onderneemt in de zorgsector, doceert, schrijft boeken en geeft vele lezingen.

Ellen de Brouwer

Ellen (werkzaam bij Total Health Academy sinds 2008) is getraind in Verpleegkunde, Natuurgeneeskunde, Voetreflexologie, de traditionele Chinese geneeskunde, de methode van Byron Katie, Dr Joe Dispenza, ademwerk Transformational Breathing, Familieopstellingen, Stervensbegeleiding en rouwverwerking. In 2008 ontwikkelde ze een massage techniek die de kwaliteit van sterven verhoogt en diepgaande ondersteuning biedt tijdens het rouwproces.


Ton Couwenbergh

Ton heeft geneeskunde gestudeerd in Nijmegen en is in 1984 als arts afgestudeerd. Na twee jaar als arts-assistent in een ziekenhuis te hebben gewerkt (voornamelijk op de afdelingen eerste hulp, chirurgie en verloskunde) heeft hij een acupunctuuropleiding gevolgd en afgerond bij het toenmalige EUTCM. Van 1986 tot eind 2007 is hij werkzaam geweest in zijn alternatief geneeskundige praktijk. Van 1988 tot 1990 heeft hij een orthomoleculaire opleiding gevolgd.